Tocatori de resturi vegetale Feraboli Italia

Infiintata in anul 1880, cu o istorie de peste 20 de ani, Feraboli este unul din cei mai consacrati producatori de echipamente agricole din Italia.  Cu o suprafata totala de 35.000 mp, Feraboli este compania ce imbina perfect traditia cu tehnologia moderna. Compania cuprinde 150 de angajati.

Dupa cel de-al doilea razboi mondial, Feraboli s-a impus rapid pe piata prin constructia de echipamente pentru grajduri inovative la acea vreme, datorita importurilor si imbunatatirii tehnologiilor din Canada. De asemenea Feraboli a raspuns rapid cerintelor din piata privind necesitatea de tractoare cu puteri de la 6 la 11 cp. In anii 50, sub conducerea Dr. Luigi Feraboli, se lanseaza pentru prima data selectorul selectoarelor de coceni de porumb cu tocator al paielor si impachetare pentru utilizarea in sectorul vegetal. Incepand cu anii 60, expansiunea Feraboli continua cu un boom economic, exporturile in tari ca Franta, Germania transformand compania in unul din cei mai importanti jucatori din piata. Transferul managementului catre cei doi fii ai doctorului Luigi Feraboli, Antonio si Mario se confunda astazi cu expansiunea Feraboli la nivel global, marirea gamei de echipamente si achizia de tehnologie pentru constructia de prese de balotat si investitila in  departamentul de cercetare, departament ce a dezvoltat ideea devenita brevet exclusiv: geometrie variabila a camerei preselor de balotat.

Agromec Stefanesti SA va ofera Tocatori de resturi vegetale Feraboli Italia din stoc sau  la comanda, in functie de echiparea solicitata si tractorul disponibil, capabile sa raspunda solicitarilor dumneavoastra.

  • Tip utilaj: purtat – cu roti de lucru sau rulou
  • Latime de lucru: de la 1,4 m pana la 5,2 m
  • Versiune cadru: fix sau dezaxabil
  • Echipare: cutite Y, Ciocane sau Cutite drepte
  • Tractor necesar: de la 29 kw pana la 130 kw